ΝΕΟ έντυπο για το ακουστικό ύφασμα ALPHAcoustic CL

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τον νέο μας κατάλογο για το ακουστικό ύφασμα ALPHAcoustic CL. Το ακουστικό ύφασμα χρησιμοποιείται για ακουστικά πάνελ, προκειμένου να βελτιωθεί η αρχιτεκτονική ακουστική του χώρου και να αυξήσει την απορρόφηση του ήχου σε ακουστικά ευαίσθητες εφαρμογές.

Το ηχοδιαπερατό ύφασμα ALPHAcoustic-CL τύπος Air Mesh προσφέρει χαμηλή αντίσταση ροής αέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην ακουστική πάνελ ή παρόμοια προϊόντα που απαιτούν άρτια αρχιτεκτονική αισθητική και υψηλή απορρόφηση του ήχου. Το μαλακό, τέλειο φινίρισμα του ακουστικού υφάσματος ALPHAcoustic CL ακουστικό ύφασμα είναι ιδανικό για περιτύλιξη ή κάλυψη ηχοαπορροφητικών πάνελ ή ηχείων.

Το ακουστικό ύφασμα της σειράς ALPHAcoustic είναι ειδικά σχεδιασμένο για την μέγιστη ηχοαπορρόφηση και την αισθητική ταύτιση με τον εκάστοτε χώρο. Αυτό καθυστά το ακουστικό ύφασμα  ALPHAcoustic CL ικανό να χρησιμοποιηθεί για την ακουστική βελτίωση σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, αίθουσες διαλέξεων, γραφεία κ.α.

Το ακουσιτκό ύφασμα αποτελεί το ιδανικό υλικό για το περιτύλιγμα ή κάλυψη των ηχοαπορροφητικών πανέλων όπως το ALPHAcoustic-AP.C ή ALPHAcoustic-AB που επιτρέπει τη διέλευση του αέρα μέσα από τις οπές για την επαρκή ηχοαπορρόφηση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικών πωλήσεων μας στο +30 210 6779875 με ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε από τα προιόντα της σειράς ALPHAcoustic.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον νέο κατάλογο ή πατήστε εδώ για να μας τα ακουστικά πάνελ της εταιρείας μας

Call now button
+30 210 6779 875