Νέα σειρά Προιοντων: Ακουστικά Πάνελ με LED φωτιστικά

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την καινούργια σειρά ηχοαπορροφητικών προϊόντων της, τα οποία συνδυάζουν σε μια ενιαία μορφή ηχοαπορροφητικά πάνελ και led φωτισμό.
Η ανάγκη δημιουργίας της νέας αυτής σειράς προϊόντων προέκυψε από την ανάγκη συνδυασμού ακουστικής βελτίωσης με φωτισμό ιδιαιτέρως όταν ο επαγγελματικός χώρος του γραφείου είναι  περιορισμένος. Ο περιορισμός αυτός απαιτεί σύγχρονες λύσεις και μοντέρνα προϊόντα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα παραπάνω από έναν ρόλο. Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, με τους πλέον εξειδικευμένους μηχανικούς της και αρχιτέκτονες, παρουσιάζει την νέα σειρά προϊόντων της κατηγορίας ALPHAcoustic, η οποία συνδυάζει έντεχνα την ακουστική βελτίωση με φωτισμό led σε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Έτσι εξοικονομείται πολύτιμος χώρος σε επαγγελματικά περιβάλλοντα που το εμβαδόν της οροφής είναι πολύτιμο.

Ο φωτισμός στον χώρο μπορεί να είναι άμεσος με οπή επί του ηχοαπορροφητικού πάνελ όσο και έμμεσος αξιοποιώντας την ανάκλαση των ανοιχτόχρωμων ηχοδιαπερατών υφασμάτων.

Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάζει ενδιαφέρον από αρχιτεκτονική σκοπιά καθώς επιτυγχάνεται ένα λειτουργικό και ομοιογενές αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης απλουστεύονται οι ανάγκες ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού ο οποίος σε μικρά γραφεία καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της οροφής μειώνοντας τη διαθέσιμη επιφάνεια προς χρήση στα ηχοαπορροφητικά προϊόντα.

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ,με σύμμαχο την τεχνογνωσία των έμπειρων μηχανικών της μέσα από την πολυετή εμπειρία στον χώρο της ακουστικής καταφέρνει όχι μόνο να ακολουθήσει τους διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς της αγοράς και μεταβαλλόμενων αναγκών αυτής, αλλά και να καταστεί πρωτοπόρος στον κλάδο, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες δίνοντας έτσι ακουστικές και όχι μόνο λύσεις σε μοντέρνα προβλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά με τα ηχοαπορροφητικά πάνελ μας, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.alphacoustic.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alphacoustic.com

 

Call now button
+30 210 6779 875