Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ – ΕΞΑΓΟΥΜΕ

 

 

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ είναι εξειδικευμένη στην επίλυση προβλημάτων αντικραδασμικής προστασίας, ηχομονωτικών επεμβάσεων, ακουστικής χώρου και δομικής ηχοπροστασίας.  Είναι στελεχωμένη από διπλωματούχους μηχανικούς με εμπειρία από το 1978 και μπορεί να προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες του κάθε έργου.

Στόχος μας είναι η διατήρηση της Ελληνικότητας των προϊόντων μας τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην χώρα μας, ενώ εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών είναι υπεύθυνη για την έρευνα – ανάπτυξη και σχεδιασμό νέων προϊόντων που μπορούν να καλύψουν εξειδικευμένες ανάγκες αντικραδασμικής προστασίας.

Ο σχεδιασμός και η παραγωγή των προϊόντων Vibro είναι πιστοποιημένα από το διεθνές σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001.2008 και το πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001.2004. παράγονται στη χώρα μας και διανέμονται μέσω δικτύου αντιπροσώπων τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Παράλληλα προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Μελέτες – κατασκευές ηχομονώσεων
  • Προμήθεια των ηχομονωτικών προϊόντων ALPHAfon (Ηχομονωτικές θύρες, ηχοπαγίδες, ηχοφράγματα, ακουστικές περσίδες, σιγαστήρες, ηχοκαλύμματα μηχανημάτων)
  • Ηχομετρήσεις, φασματική ανάλυση θορύβων και κραδασμών

Για την ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.

Θεόδωρος ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ
Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
Σύμβουλος Ακουστικής

Call Now Button+30 210 6779 875