Οι αξίες, το όραμα και η αποστολή μας

Acoustic consultancy

Αξίες

Για όλους εμάς στην ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, οι αξίες της εταιρίας μας είναι θεμελιώδεις και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη στρατηγική λήψης αποφάσεων.

Με την αξιοποίηση των παρακάτω αξιών δημιουργούμε ένα υγιές και επικερδές περιβάλλον για την εταιρία μας, τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτoδιατηρείται η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας
Τα προϊόντα, ηχομονωτικά υλικά και οι υπηρεσίες μας είναι πάντα στη βέλτιστη αναλογία ποιότητας – κόστους και επιλύουν επιτυχώς προβλήματα σχετικά με την ηχομόνωση. Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση για τα παραγόμενα ηχομονωτικά υλικά , προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες με στόχο την ανάπτυξη της εγχώριας τεχνογνωσίας, η οποία να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες τόσο της Ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς.

Επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση πελατών
Πιστεύουμε στον σεβασμό ,την κατανόηση και την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, καθώς επίσης και των απαιτήσεων τους σε θέματα ποιότητας, κόστους και χρόνου παράδοσης.

Τεχνική υποστήριξη και ολική επίλυση προβλημάτων
Με την τεχνική κατάρτιση των μελών της εταιρίας μας και την πολυετή εμπειρία αυτών από το 1978, σε προβλήματα ηχομόνωσης , ακουστικής χώρου, κραδασμούς αλλά και ηχομονωτικά υλικά επιδιώκουμε πάντοτε την εξεύρεση επιστημονικά τεκμηριωμένων λύσεων για την ολική επίλυση θεμάτων ηχοπροστασίας – ακουστικής χώρου . Η αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων των πελατών μας , μας δίνει το έναυσμα για την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων που να καλύπτουν τις ανάγκες αυτών.

Ηθική ακεραιότητα σε όλα τα επίπεδα και τις πτυχές της εργασίας μας
Είμαστε αφοσιωμένοι στην διατήρηση υψηλών επιπέδων συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης πελατών με ειλικρίνεια, επαγγελματισμό και αμεσότητα.

Όραμα

Σε ένα κόσμο που τα επίπεδα θορύβου συνεχώς αυξάνονται, και οι ανάγκες για επίλυση σε προβλήματα ηχομόνωσης μεγαλώνουν, όραμά μας είναι η δημιουργία ηχομονωτικών υλικών και προϊόντων και η προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών, που στόχο έχουν την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας, ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές θορύβου και βελτιώνοντας την ακουστική εσωτερικού χώρου. Η συνεισφορά μας αυτή, με γνώση και εμπειρία, δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αποστολή

Η αποστολή της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, αξιόπιστες και τεκμηριωμένες τεχνικές λύσεις σε προβλήματα ηχομόνωσης ,που αφορούν βιομηχανικές και κτιριακές εγκαταστάσεις και βελτίωση της ακουστικής ποιότητας εσωτερικών χώρων, χρησιμοποιώντας τα βέλτιστα ηχομονωτικά υλικά και προϊόντα.

Ειδικότερα, όσον αφορά την αντιμετώπιση κραδασμών στόχος μας είναι η ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων αντικραδασμικών προϊόντων και γενικότερα η μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση ολοκληρωμένων μηχανολογικών λύσεων σε προβλήματα κραδασμών και σεισμικής προστασίας κρίσιμων μηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Επίσης αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μελέτες βελτίωσης της ακουστικής εξειδικευμένων αιθουσών (όπως αίθουσες συναυλιών, συνεδριακών κέντρων, ωδείων, studio ηχογράφησης κ.ά.), καθώς και ο σχεδιασμός και η κατασκευή εξειδικευμένων ηχομονωτικών προϊόντων (όπως θύρες, ηχοπαγίδες ακουστικών περσίδων καθώς και προϊόντων αρχιτεκτονικής ακουστικής όπως διαχυτές, ηχοαπορροφητικά χαμηλών/ υψηλών συχνοτήτων).

Βιωσιμότητα

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με σεβασμό στο περιβάλλον και το ISO 14001, με το οποίο είμαστε πιστοποιημένοι

αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε βιώσιμες λύσεις σε όλες μας τις ενέργειες.

Η ALPHA ACOUSTIKI έχει ενσωματώσει τις βέλτιστες πρακτικές Οικολογικού σχεδιασμού

και Κυκλικής Οικονομίας στη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Παράγοντες που εκτιμώνται  συμπεριλαμβάνουν:

  • Εκτίμηση Κινδύνου για Επικίνδυνες Ουσίες, με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.
  • Σχεδιασμός με τις αρχές της  Κυκλικής Οικονομίας
  • Μείωση της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα στο περιβάλλον
  • Προτίμηση ανακυκλωμένων υλικών
  • Αποφυγή της  χρήσης επιβλαβών  υλικών, όπου είναι εφικτό
  • Συνεργασία με περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους προμηθευτές
  • Ανακυκλωσιμότητα των προϊόντων μας.
  • Σεβασμός των απαιτήσεων των WELLFitWel ContributionLiving Building Challenge, BREEAM, LEED v4, και πολλών άλλων.

Με την υιοθέτηση αυτής της πολιτικής για την ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ,  θεωρούμε ότι δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του παρόντος, χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα των μελλοντικών γενεών να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες.

Γραφεία

Δείτε πώς η ALPHA ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να αυξήσει την παραγωγικότητά της και να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον με καλύτερη ακουστική χώρου.

Εστιατόρια – Μπαρ

Μειώστε τον θόρυβο της αντήχησης που προκύπτει από τη μουσική ή τις ομιλίες με μια σειρά από ακουστικές επεμβάσεις από την ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

Studio Μουσικής

Βελτιώστε την ακρίβεια των ηχογραφίσεων του studio σας και απολαύσετε πολύ καλύτερες μίξεις χωρίς «ακουστική κόπωση»

Χώροι πολλαπλών χρήσεων

Επίτευξη ακουστικής άνεσης σε χώρους πολλαπλών χρήσεων με επιτυχή έλεγχο του ήχου, της αντήχησης και του αναγγενόμενου θορύβου

Αμφιθέατρα

Επίτευξη του βέλτιστου χρόνου αντήχησης με ακουστική επεξεργασία από τους ειδικούς της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875