Ακουστική Βελτίωση σε Χώρο Γραφείου. (Πριν και Μετά)

Η ALPHA ACOUSTIKI εκανε με επιτυχία ακουστική βελτίωση στης αίθουσας εκπαίδευσης/γραφείου στις εγκαταστάσεις μιας πολυεθνικής εταιρείας.

Πριν (1:08) – Μετά (1:38)

 

Ο  αρχικός χρόνος αντήχησης ήταν 2,5 δευτερόλεπτα (1:08) με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες ενοχλήσεις που μειώνουν το επίπεδο επικοινωνίας και την παραγωγικότητα. Μετά την εγκατάσταση των ALPHAcoustic – AP Παραλληλόγραμμα Ηχοαπορροφητικά Πλαίσια και ALPHAcoustic – AB Ηχοαπορροφητική Oροφή (Baffles), ο χρόνος αντήχησης μειώθηκε με επιτυχία σε μόλις 0,6 δευτερόλεπτα. (Δείτε 1:38 και ακούστε τη διαφορά)

Τα στελέχη της ALPHA ACOUSTIKI έχουν συνολικά 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Αρχιτεκτονικής Ακουστικής. Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση Αρχιτεκτονικών ηχομονώσεων και ακουστικών επεμβάσεων.

Στο συγκεκριμένο έργο στην Αθήνα, λόγω του μεγέθους και της αίθουσας εκπαίδευσης / γραφείου, απαιτήθηκε μεγάλη ηχοαπορρόφηση για να γίνει ακουστική βελτίωση και να μειωθεί ο χρόνος αντήχησης.

Ο μεγάλος χρόνος αντήχησης κάνει ένα δωμάτιο πολύ ζωντανό, κάτι που δεν είναι κατάλληλο για ένα γραφείο, καθώς δημιουργεί σύγχυση και  ενόχληση. Η επίλυση του προβλήματος απαιτούσε λεπτομερή ακουστική ανάλυση σε διαφορετικές θέσεις του χώρου.

Η ακουστική ανάλυση καθορίζει τα επίπεδα θορύβου μαζί με το φάσμα συχνοτήτων που μας βοηθά να επιλέξουμε την κατάλληλη στρατηγική. Το βίντεο παρουσιάζει ένα άλλο επιτυχημένο έργο που τα ALPHAcoustic – AP και ALPHAcoustic – AB χρησιμοποιήθηκαν και βελτίωσαν την αρχιτεκτονική ακουστική.

We are:  

Call now button
+30 210 6779 875