Ηχομονωτικά υλικά – Δομική ηχοπροστασία – Ηχοαπορροφητικά προϊόντα

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ σχεδιάζει, παράγει και εξάγει προιόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής, ηχομονωτικά προιόντα, υλικά δομικής ηχοπροστασίας και αντιδονητικά συστήματα για μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Τα προϊόντα αυτά μπορούν να αγοραστούν μεμονομένα για τις ιδιοκατασκευες  σας  και να τοποθετηθούν με μεράκι από εσάς, αλλά και έμπειρους τεχνικούς της περιοχής σας. Οι προδιαγραφές των προϊόντων μας, παρουσιάζονται αναλυτικά σε αυτές τις σελίδες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και επιπρόσθετες διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή τους.

Εναλλακτικά, για εγγυημένη και πιστοποιημένη εφαρμογή των ακουστικών προιόντων μας, μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες εφαρμογές μέσω των εξειδικευμένων τεχνικών μας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε κατασκευή μουσικών στούντιο με το κλειδί στο χέρι, βελτίωση της ηχομόνωσης σε κατοικίες (μεταξύ δαπέδων, οροφών και τοίχων) ,τοποθέτηση αντικραδασμικών σε μηχανολογικές και κτιριακές εφαρμογές καθώς και πολλές άλλες.

Πατήστε εδώ για ενδεικτικές φωτογραφίες των εφαρμογών μας, οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί  από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας με την επίβλεψη των ακουστικών μηχανικών μας.

Μεταλλικά Ηχοπετάσματα   ALPHAfon -MB
Μεταλλικά Ηχοπετάσματα ALPHAfon -MB
Άμεση και οικονομική λύση σε προβλήματα ηχοαπορρόφησης σε συνδυασμό με ηχομόνωση και μηχανική αντοχή για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Ηχομονωτικές Πόρτες: ALPHAfon- AD
Ηχομονωτικές Πόρτες: ALPHAfon- AD
Οι ηχομονωτικές πόρτες ALPHAfon‐AD παράγονται σε δύο βασικούς τύπους: Μεταλλικές και Ξύλινες.
Διαφανή Ηχοπετάσματα: ALPHAfon- TB
Διαφανή Ηχοπετάσματα: ALPHAfon- TB
Τα διαφανή ηχοπετάσματα ALPHAfon-TB μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε έργα με αρχιτεκτονικές απαιτήσεις υψηλής αισθητικής.
Ακουστικές Περσίδες: ALPHAfon- AL
Ακουστικές Περσίδες: ALPHAfon- AL
Διαμορφωμένα κατάλληλα ώστε να συνδυάζουν χαμηλή πτώση πίεσης, προστασία από την βροχή και αυξημένες ηχομονωτικές δυνατότητες.